НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце успокоение кръст бъбреци кръвно артроза депресия главоболие бучка високо кръвно дископатия опорно-двигателен апарат сън здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Имах много здравословни проблеми"

 
 
Казвам се Севдалина Филипова и съм от Белащица, Пловдивско. Медицинска сестра съм. Имах много здравословни проблеми. Общо психическо натоварване спрямо обстановката в България. Мисля, че СЕС е в състояние да дестабилизира цяла една държава и е причина за агресията по улиците. Съдя и по себе си, как бях невъздържана, за всяко нещо ми се плачеше. Аз съм 4-то ниво на СЕС. На профилактични прегледи ми намериха доста заболявания – миома, фарингит, прескачане на сърцето. На тези, които не са наясно с материята, мога да кажа, че се иска много четене и повтаряне, за да могат да се асимилират нещата. Аз от пет месеца чета материалите и още научавам нови неща. Това си е действителност. Аз съм го учила и в биологията, и в анатомията. В никакъв случай не бих лъгала пред камерата. Това са болежките на хората и всеки е дошъл от нужда. Никой не е накаран насила и всеки има право да ходи където иска. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009