НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка депресия здравословни проблеми високо кръвно главоболие дископатия сърце кръвно сън успокоение бъбреци кръст опорно-двигателен апарат артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Откакто започнахме да посещаваме кабинета кръвното му се нормализира”

 
Свързани проблеми: кръвно
 
Казвам се Венера Манова, от гр. Дупница. В кабинета идвам за пети път. Мъжът ми имаше високо кръвно налягане – 240 и въобще не спадаше. Така е от дълги години. Вземаше лекарства, но подобрението от тях беше временно. Откакто започнахме да посещаваме кабинета кръвното му се нормализира – 120 на 80. Много съм доволна. Дъщеря ми и внукът ми също са много доволни. Определено имаме подобрение. Никога, никой не може да ме накара да лъжа пред камерата. Хиляда благодарности. Да сте жив и здрав. Да давате добрина и здраве на хората, и да ги радвате.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009