НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно сън сърце здравословни проблеми депресия опорно-двигателен апарат бучка високо кръвно артроза кръст успокоение бъбреци дископатия главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Този проблем постепенно отшумя”

 
Свързани проблеми: хранопровод
 
Казвам се Росица Йорданова и съм от гр. Кнежа. В кабинета идвам над 15 пъти. За пръв път се запознах с Егологията чрез телевизията, след това си купих материалите и започнах редовно да идвам. Имах възпаление на хранопровода. Пускали са ми сонда два пъти. Следствие на посещенията ми на кабинета, този проблем постепенно отшумя. Сега съм много добре с хранопроводи. На хората, който не са запознати бих казала – първо да се запознаят с материята и след това да посетят кабинет “Егология”. Никога не бих застанала тук, ако резултатите ми не са истински. Аз съм на толкова години човек и това е моето мнение. Дано да бъде полезно на други хора. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009