НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце сън бъбреци високо кръвно депресия бучка успокоение дископатия здравословни проблеми артроза кръст главоболие кръвно опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“След около 4-5 месеца проблемът със заекването отшумя"

 
 
Казвам се Ваня Балабанова от гр. Варна. Посещавам кабинет “Егология” от 2 години и 9 месеца. Това, което ме накара да посещавам кабинета бяха проблеми с дъщеря ми. Тя беше на 4 години. Заекваше. Ходихме при логопеди да търсим помощ, но получихме само съвети – никаква конкретна помощ. Казаха, че се дължи на нервно напрежение, да живее в по-спокойна среда. Един ден попаднах по телевизията на материала за Синдрома на емоционалния срив и надпис, че хора, при които се е игнорирал СЕС са получили помощ за заекване. Започнахме и аз, и мъжът ми да посещаваме кабинета. Някъде след около 4-5 месеца проблемът със заекването отшумя. Освен това, тя носеше и очила за далекогледство. Когато започнахме да посещаваме имаше 4 диоптъра, на всеки 6 месеца – на контролните прегледи, започнаха да й намалят с по половин диоптър. В момента е на 2,5. Настъпи също промяна в отношенията в семейството. Ние живеем заедно с моите родители, мъжът ми и двете ни деца. Обстановката беше непоносима, карахме се. Сега нещата се връщат в нормалното русло. За мен това не е реклама, а голяма помощ, която не можах да намеря в нито един друг кабинет и не можах от друго място да намеря такава помощ. Този, който е изстрадал, който търси помощта, той я намира. Никой не може да ме манипулира да лъжа. Тези, които не познават Егологията, а търсят помощта - да се запознаят с материята и ще получат помощ – тя не идва веднага, тя е в процеса на търсене, но я има. На моите приятели бих пожелала да се запознаят с Егологията, за да намерят помощта, която аз намерих, за да живеят по-добре.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009