НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия главоболие високо кръвно бъбреци бучка дископатия артроза кръст сърце опорно-двигателен апарат здравословни проблеми кръвно сън успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Около 7 месеца беше на легло”

 
Свързани проблеми: индиректна помощ коксатртроза
 
Казвам се Милка Халачева, от Пещера, на 23 г. съм. Посещаваме кабинета повече от две години. Тръгнахме най-вече заради майка ми. Тя беше много зле и вие я вдигнахте на крака. Има коксартроза и около 7 месеца беше на легло. Не знаехме какво е сън, помагахме й да се облича – много зле беше. Като започнаха контактите с кабинета – видяхме, че има резултат. На недоброжелателите, които не искат да вярват, ще кажа, че това си е техен проблем, но който е започнал да идва вижда, че има ефект и продължава. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009