НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън сърце главоболие здравословни проблеми успокоение артроза бучка кръст бъбреци кръвно високо кръвно дископатия депресия опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

"След първия контакт, вече ми нямаше нищо"

 
Свързани проблеми: болки в кръста
 
Казвам се Ивайло Бончев от София. През октомври месец ме заболя много кръста и дойдох при г-н Захариев. Три дни след първия контакт, вече ми нямаше нищо. Науката Егология е извънредно полезна, защото според мен болестите са два вида. Едната е на енергийна или мисловна основа, а другата на бактериална. Нормализирайки баланса на хормоните, това което науката на г-н Захариев прави, организма се лекува сам. Болките в кръста не са минали от внушение, защото преди години също ме болеше. Преди да дойда при г-н Захариев, опитвах с лекарства, но нищо не се получаваше. Аз съм човек, който се базира на фактите. Смятам, че хората трябва да мислят положително и да вярват в Егологията.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009