НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия кръст кръвно сън дископатия сърце опорно-двигателен апарат високо кръвно бъбреци здравословни проблеми успокоение бучка артроза главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Сега ми е толкова леко”

Казвам се Елка Анкова и съм от София. Гледах предаването по телевизията, дори съпругът ми каза – защо не се обадиш, ти си точно за там. Аз съм с прегъната жлъчка, камък в бъбрека и дископатия и затова реших да дойда. Още при първото посещение ми мина – аз бях оперирана от миома, гърдите ми останаха стегнати, с болка, не можех дрехите да си облека, а още след първия контакт почувствах облекчение. Като си отидох у нас просто почувствах нещо страхотно, толкова бях изненадана. На гърба като, че имах раница, а сега ми е толкова леко и затова сега реших пак да дойда и въобще ще идвам. Много съм доволна от вас. В никакъв случай не Ви правя реклама. Аз не съм такъв човек, нещо ако не е истина до го казвам, в никакъв случай. Много Ви благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009