НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън бучка бъбреци успокоение сърце главоболие здравословни проблеми кръст високо кръвно депресия артроза опорно-двигателен апарат кръвно дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Подобрението настъпи моментално”

 
Свързани проблеми: невървеж
 
Казвам се Николинка Найденова, от Пазарджик съм. Посещавам кабинета вече втори месец. За първи път разбрах за кабинета преди няколко години от моя приятелка, която имаше страхотни проблеми. Чрез нея аз се запознах и с материалите, и с помощните средства, които са необходими за установяване на причината за нашите проблеми. От доста време използвах материалите, но все не се решавах да дойда. Всъщност моят проблем е свързан с невървеж в търговията ми – СЕС 2-ро ниво. От там ми идваха всички проблеми – дори и здравословните, защото се притеснявах, не спях и не се хранех нормално. Всичко свързано с невървежа в търговията се отразяваше на целия ми живот. Преместих количката си на друго място и колежката, която е до мен един ден ми казва: “Ако не беше г-н Захариев, аз досега да съм в инвалидна количка”. Това подсили желанието ми да посетя кабинета и една неделя се реших и дойдох. Още първата седмица, моята колежка е свидетел, подобрението настъпи моментално. Клиентите започнаха да ме забелязват. Аз се занимавам с търговия на открито – имам една количка. Толкова се зарадвах, че и при мен вече се спират клиенти, че не мога да повярвам нито на очите си, нито на щастието си. Затова идвам редовно вече втори месец. Пожелавам на всички, които по някакъв начин имат проблема, вече установен, че е Синдром на емоционални срив, нека и те като мен да се решат да видят, да опитат. Аз искам да намерим точното решение за нашите проблеми. Пожелавам на всички, които имат СЕС, нека да дойдат, да опитат, да се убедят с очите си и със сетивата си. Благодаря Ви за всичко.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009