НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци опорно-двигателен апарат дископатия главоболие сърце депресия кръвно кръст бучка здравословни проблеми артроза сън успокоение високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Всички простудни заболявания, вируси – като че ли минаваха покрай мен”

 
Свързани проблеми: алергия
 
Казвам се Веселина Ганчева, от гр. Пазарджик. В кабинет “Егология” ме доведоха проблемите - имахме много здравословни и лични проблеми и след като изгледах няколко предавания реших, че трябва да дойда, и че това не е поредния шарлатанин. Лесно е да се разбере кой лъже от екрана. Хората, които ни заблуждават обикновено ни говорят сладки неща, за да ни се харесат, докато това, което гледах в предаванията на г-н Захариев много ме впечатли. Трябваше ми само малко време, за да се реша да започна да идвам в кабинета. Тъй като от 1974 година имам алергия, предизвикана от бактерии, от домашен прах и влага и много страдах от нея. Още с първите 2-3 посещения на кабинета почувствах облекчение. Всички простудни заболявания, вируси – като че ли минаваха покрай мен. Когато миналата година се наложи да направя тестуване в алергологичен кабинет бях изумена, че всички проби са отрицателни. Направо не ми се вярваше, защото от толкова много години страдам от тази алергия. В къщи и родителите ми бяха с огромни здравословни проблеми и съпругът ми, след ухапване от кърлеж, беше свалил около 20 кг. от теглото си, не вървеше, обстановката в къщи беше напрегната. Започнах да идвам в кабинета, да купувам тестовете и неутрализаторите и постепенно нещата започнаха да се нормализират, да се успокояват и сега всичко върви така както трябва. На хората мога да кажа, че скептицизма в случая е неуместен и тези, които имат белега на СЕС, непременно да посетят кабинет “Егология”, защото това е единственото място от където нещата в живота им ще започнат да се нормализират. Благодаря Ви, да сте жив и здрав и да ни помагате.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009