НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат артроза сън успокоение високо кръвно кръвно сърце депресия главоболие бъбреци кръст бучка здравословни проблеми дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Започнах да си спя спокойно”

 
Свързани проблеми: страхова невроза
 
Казвам се Йорданка Стефанова Петрова, от село Марош, Шуменско. В кабинета идвам за трети път. Научих за него от телевизия “Скат”. За Димитър Захариев знаех още от 1994 година, но се реших чак когато видях предаването. Впечатлиха ме мненията на хората. Проблемът, който ме доведе в кабинет “Егология” е, че имах страхова невроза. Шест месеца ходих при най-големия специалист в Шумен и пих лекарства, които ме бяха поуспокоили, но ме бяха и упоили – и доста време не можех да си върша работата в къщи. Като спрях лекарствата – всичко наново се появи. Не можех да пазя равновесие като се движа и тогава вече твърдо реших да дойда при Вас. Най-напред си купих материалите и тестовете. Ползвах ги, излезе ми петното. Мъжът ми беше прекарал инфаркт и от тогава аз получих тази страхова невроза. Не можех да спя – по осем, десет пъти на нощ ставах. С първия тест ми излезе червеното петно на врата, на съпруга ми също. След като изгорихме теста, дъщеря ми ни провери – даже и на нея се появи петно. Тя е учителка и получи липса на тромбоцити в кръвта и щитовидната й жлеза също се увеличи. Сега горе-долу всичко се нормализира. Тя ползва и билкови лекарства, освен вашата помощ. Даже лекарката се чуди на резултатите. При мен още след първия тест – индиректно, започнах да си спя спокойно, почувствах, че мога да лежа във всякаква поза. Преди не можех да лежа на сърдечната си област. Дъщеря ми е на 40 години и също не можеше да спи на сърдечната си област. Сега се чувствам много добре. На хората, които не са наясно с материята “Егология”, мога да кажа, че докато не опитат – няма да разберат. Би трябвало да се вземат материалите, да прочетат, да разберат. Наистина смятам, че Егологията ще съществува и в бъдеще.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009