НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно кръст главоболие бъбреци сън сърце здравословни проблеми бучка дископатия опорно-двигателен апарат високо кръвно депресия артроза успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Има вкъщи едно успокоение"

 
Свързани проблеми: дископатия успокоение
 
Казвам се Петър Кирков, от гр. Пловдив съм. За пети път посещавам кабинета. Първо се запознах с материалите – прочетох ги и ми беше интересно. Идваме заедно със съпругата ми. Имах главоболие, ходех като замаян, имах болки в гърба, болеше ме дископатията Откакто започнах да идвам в кабинет “Егология” олекнаха болките в кръста и вече не усещам главоболието, което беше преди. По-рационално, по-спокойно мисля, вече по някои въпроси. И в семейството ми има ефект – даже децата се поуспокоиха – и те ползват помощните средства. Има вкъщи едно успокоение, децата се чувстват добре и ние сме щастливи, така поне се разбираме вече. Със съпругата се разбираме по-добре и с децата по-добре контактуваме. Щастлив съм и съм доволен и ще продължаваме да Ви посещаваме редовно. Благодарни сме Ви. Да сте жив и здрав и все така да помагате на хората, стига те да успеят да разберат какво представлява “Егологията”. Човек трябва да бъде добър и към хората около него и да не мисли неприятни работи. Абсурд е някой да ме накара насила да застана пред камерата. Всеки човек, който го е почувствал може да го разбере. Може би на някои хора им е необходимо повече време да навлязат в материята по-добре, по-спокойно – да я прочетат, да я осмислят. Може би някои по-трудно възприемат нещата, други по-бързо, но мисля, че ако се опитат да вникнат малко по-дълбоко ще го разберат. Трябва да бъдат по-спокойни и по-уверени в себе си и по-разбиращи към малките неща в живота. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009