НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия сън успокоение бъбреци главоболие артроза кръст дископатия бучка сърце високо кръвно кръвно здравословни проблеми опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Емоционалните ми стойности са стабилизирани”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Костадинка Николова Киркова, от гр. Пловдив съм. В кабинета идвам за шести път. Запозната съм добре с материята. Науката “Егология”, според мен, е науката на бъдещето. Никой не може да я оспори. Това е моето мнение. В продължение на моите посещения, аз не мога да кажа, че се чувствам в идеално състояние, но с всеки изминал път съм психически по устойчива, имам повече вяра в себе си и надявам се, че в бъдеще нещата ще са още по-добре. На хората, които сега се запознават с Егологията, бих казала много внимателно да прочетат материалите, защото това е едно основно и важно положение в науката “Егология”. Даже да повторят и потретят, ако трябва. Запознавайки се материята (с доверие) – те ще получат това, което искат. Определено емоционалните ми стойности са стабилизирани. Аз от доста време съм без работа, бях в голяма депресия. Още съм без работа, но предполагам, че скоро ще намеря своето място, защото все пак се считам за един стойностен човек с висше образование и мисля, че ще попадна на определеното място. Благодаря Ви. Вие сте ни необходим.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009