НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка сърце кръвно опорно-двигателен апарат артроза кръст високо кръвно главоболие здравословни проблеми дископатия успокоение бъбреци депресия сън
 
Размер на шрифта: - +

“15 години страдам от кръвно 200 на 110, а сега е нормално”

 
Свързани проблеми: шипове главоболие кръвно
 
Казвам се Иванка Костова от гр. Стара Загора Идвам за осми път в кабинета. Преди две години попаднах на предаването по телевизията. Запознах се с материята – купих си всички списания, книгата. След първото посещение, като излязох от кабинета – на четиридесетата минута ми стана много горещо, имах главоболие, гадеше ми се. Легнах си вкъщи и съм спала до сутринта. Като се събудих бях много жизнена започнах да шетам из къщи. Имах шипове, доказани медицински. Искаха дори да ги оперират, защото бяха на петата – на крака. Лекарите се събраха на консултация и казаха, че ако се оперират, те пак ще излязат след време. Пратиха ме на Павел баня, подобриха се малко, но пак ме боляха. След посещенията в кабинета вече не ме болят, нито шиповете, нито колената, нито ръцете, главоболието ми спря. Най-важното - кръвното ми – аз 15 години страдам от кръвно 200 на 110, а сега е нормално 120-125 на 80-85. Мъжът ми също страдаше от възпаление на простатната жлеза. Откакто почнах да идвам в кабинета, той вече лекарства не ползва. Имаше проблеми в очите, но един път докато съм била на посещение той каза, че почувствал вкъщи някаква топлина в него и докато се прибера се почувствал добре. Никой не е в състояние да ме накара да лъжа, защото аз идвам от толкова километри и се чувствам много добре. На всички съседи разказвам, защото се чудят защо съм станала толкова жизнена – аз съм на 68 години. Семейството ни сега е в добри отношения. Преди бяха едни раздори, едни караници, завист от съседи, какво ли не. Но сега всичко е нормално. Благодаря Ви. Все така да помагате на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009