НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци артроза успокоение кръст бучка главоболие здравословни проблеми опорно-двигателен апарат дископатия сърце сън високо кръвно кръвно депресия
 
Размер на шрифта: - +

“Още след първото посещение получих голямо облекчение

 
Свързани проблеми: шипове хашимото
 
Казвам се Цветанка Христова. Идвам за четвърти път в кабинета и съм много доволна. Имам шипове по гръбнака и получавам страхотно виене на свят от тях, освен това има Хашимото – заболяване на щитовидната жлеза. Сега се чувствам сравнително добре и съм много доволна от посещенията си в кабинета. Още след първото посещение получих голямо облекчение. На хората, които сега се запознават с Егологията мога да кажа: който има проблеми и вярва в Егологията, моля да заповяда, ще има подобрение, убедена съм – ще има лечение. Мен никой не може да ме убеди да не идвам в кабинета, защото имам огромно подобрение. Човек първо трябва да е запознат с материята, за да знае какво иска и за какво идва да си помогне. Резултатите са налице. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009