НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце здравословни проблеми високо кръвно успокоение бучка артроза опорно-двигателен апарат дископатия кръвно главоболие сън депресия кръст бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Семейството ми, сега е по-спокойно”

 
Свързани проблеми: успокоение безсъние напрежение
 
Казвам се Иванка Търпова от Пазарджик. В къщи всички имаме петна на тиловете си. Използвахме тестовете. Моят тест горя много трудно, даже останаха три парчета, които не успяха да изгорят. Започна да гори първо от ъгъла в който го запалих. Пламъка се раздели на три ивици и започна да върви по ивицата на теста. Моят тест и на сина ми горяха по подобен начин, а на съпруга ми ту се запалваше, ту гаснеше. И на трима ни останаха не изгорели парчета. След 2-3 дни на мен ми излязоха петна под мишницата и на лакътя, а не съм се удряла никъде. Аз съм медицинска сестра. Появата на тези петна си обяснявам, като изтичане на негативната енергия от организма. Семейството ми, сега е по-спокойно. При мен напрежението е много голямо, но и аз започвам по малко да се успокоявам. Страдам също от безсъние – надявам се, че и този ми проблем ще изчезне. Егологията има бъдеще, защото щом толкова хора имат подобрение и се доверяват, тогава това е сигурно.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009