НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце артроза депресия здравословни проблеми бъбреци дископатия бучка опорно-двигателен апарат кръст високо кръвно главоболие успокоение сън кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Хармонията се възстанови и ми потръгнаха семейните дела”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Казвам се Снежанка Иванова Радичева и съм родена в Стара Загора. Посещавала съм кабинета над 10 пъти – вече не ги броя, но идвам тук с огромно удоволствие. Най-хубавото, което ми се случи е, че невероятният срив, който имах в психическата и физическата ми енергия отзвуча напълно. Това се изразяваше в непоносимост към най-близките ми хора, които много обичам. Не ми вървеше в работата, нещата със строежа на нашата къща също не вървяха, изобщо много сложна ситуация. Моята майка ми каза за кабинета, купихме си книгата, тестовете и за първи път дойдохме заедно със сестра ми. Много ми помогнахте. Не можете да си представите колко се радвам че Ви има. Като идвам в кабинета се зареждам с положителна енергия и сила, и се отърсвам от всичко отрицателно, от СЕС. Наистина се чувствам много добре. Факт е, че хармонията се възстанови и ми потръгнаха както семейните дела, така и строежа – всички сме живи и здрави. На тези които сега тръгват по пътя на Егологията ще кажа, че Вие сте много добър човек и наистина помагате. Да подходят с доверие към Вас, защото зад вас стои един голям опит, науката Егология, която се опитвате да докажете с факти и наистина да вярват в доброто, което правите за нас.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009