НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми бъбреци дископатия опорно-двигателен апарат артроза сърце сън бучка успокоение кръвно високо кръвно главоболие кръст депресия
 
Размер на шрифта: - +

“Вече съм пълноценен и мога да свиря на акордеона”

 
Свързани проблеми: плексит
 
Казвам се Георги Кирилов Петков от с. Обнова, област Плевенска. В кабинета ме доведе травма в рамото и имах три счупени ребра от падане от сграда. Много неприятно, но г-н Захариев ми помогна. Аз имах пълната вяра в науката “Егология” и гледайки по телевизията, и идвайки тук при Вас. Специално за ребрата още третия месец се почувствах напълно добре. Възстановиха се. Имаше оток и за три месеца това отшумя. Рамото чак на 11 месец, благодарение на Егологията вече съм пълноценен и мога да свиря на акордеона. Много съм благодарен на науката и най-вече на г-н Захариев. На ръката диагнозата беше плексит – доказана диагноза. Не можех да си вдигам ръката. На тези, които не ми вярват само едно мога да кажа убеждението е тук в кабинет “Егология”. Да гледат предаванията на г-н Захариев, да се запознаят с материалите и материята. Който е скептик нищо няма да постигне. Аз съм вярващ и се доверявам и ще продължавам да идвам. Жена ми е в Гърция – страдаше от много силна дископатия, направо пада. Чрез индиректна помощ жената се възстанови. Не бих лъгал, абсолютно никога. Как ще лъжа ми аз съм на възраст 60г. Най-много ние благодарим, които имаме доверие в г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009