НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън успокоение депресия здравословни проблеми опорно-двигателен апарат високо кръвно сърце дископатия бучка кръст артроза кръвно бъбреци главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Това не е от изцапване”

 
Свързани проблеми: видимата негативност
 
Казвам се Иванка Христова от Тетевен. След изкъпване с неутрализатора на съпруга ми се появиха петна по ръцете. След като излезе от банята, ръцете му бяха в този вид (в който са на снимките) и ние веднага ги снимахме за да се види. Това не е от изцапване. Преди да влезе в банята ръцете си му бяха съвсем чисти – нямаше никакво петънце по тях, нямаше нищо, което да бъде еднакво с това, което се появи след изкъпване с неутрализаторите. По неговите думи той каза, че му е олекнало след това изведнъж. Може да се каже, че сякаш му е развалена магията, защото независимо от всички контакти, които имахме на него много бързо му се изчерпваше ресурса и имаше една нервност и непрекъснато притеснение и след това нещо се получи едно облекчение, едно олекване – нещата станаха съвсем по друг начин. Много пъти ни се е случвало – излизали са ни петна след употреба на неутрализаторите, чак такова нещо като при него не се е случвало. Били са такива локални петна на краката, по ръцете, но много по-малки и по-бледи, зеленикави. На тези, които виждат това и не вярват мога да кажа да вярват. Аз вярвам и това е факт – след като посещаваме кабинета и се чувстваме добре почти цялото семейство – трима сме на директен контакт, двама на индиректен, дъщеря ми е в чужбина на индиректна помощ. Винаги усеща, когато се прави тест. Аз просто без да й казвам го правя теста и след това й се обаждам. Тя има едно главоболие, в този ден в който й се прави теста и след това й олеква. Това е винаги. Благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009