НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън главоболие сърце опорно-двигателен апарат артроза бъбреци успокоение кръст високо кръвно кръвно дископатия бучка депресия здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Дори и да се разболея носът ми просто не се запушва”

 
Свързани проблеми: синузит
 
Казвам се Албена Маркова от София. Посещавам кабинета от три години. Видях предаването на г-н Захариев по телевизия “Ден” и реших да посетя кабинета, защото ме впечатлиха видеоматериалите и самото предаване. Имах много проблеми преди да започна да посещавам кабинета. Първото нещо, което беше най-фрапиращо е, че имах синузит и капките за нос ми бяха винаги до главата, вечер като легнех в съня си слагах капки – до такава степен бях стигнала. От третия или четвъртия път след като започнах да посещавам кабинета аз капки вече трета година не ползвам, дори и да се разболея носът ми просто не се запушва. Ами синузита беше с неизяснена етиология. Преди постоянно ми се запушваше носа и въобще не можех да дишам. Чувствах тежест в областта на челото и главата ме болеше. Но изведнъж сякаш с някаква магическа пръчка това изчезна. Бих казала, че недоброжелателите трябва да си стоят на страни, който не вярва то си е за негова сметка. Аз съм много благодарна. Аз съм убедена и твърдо вярвам в Егологията. Абсолютно всички материали имам. Според мен това нещо има бъдеще. И ще продължавам да идвам докато мога. Благодаря Ви г-н Захариев, бъдете жив и здрав и помагайте все така на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009