НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно бучка дископатия сърце опорно-двигателен апарат високо кръвно успокоение депресия артроза сън бъбреци кръст здравословни проблеми главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Започнаха да отшумяват много болестни процеси

 
Свързани проблеми: високо кръвно артроза
 
Казвам се Точка Георгиева на 62г. съм от София. От две години посещавам кабинета на г-н Захариев. Доведе ме една моя приятелка, която е посещавала кабинета повече от една година. Тъй като имах много здравословни проблеми реших, че трябва да тръгна ръка за ръка заедно с нея. Идвайки тук всеки месец по един или два пъти – започнаха да отшумяват много болестни процеси, които години наред ме притесняваха, които бяха хронични и използвах лечение и терапия назначени от лекари, но резултат не се получаваше. Идвайки тук в продължение на две години почти много от нещата отшумяха. Високото кръвно – тъй като бях хипертоник вече от 20 години вече бих казала, че само при нужда взимам лекарства за уравновесяване на кръвното си налягане. Артрозата на ставите, която ме мъчеше от година и половина. Само сутрин, когато ставам и докато се раздвижа някакви болки съвсем леки останаха, но вече спокойно мога да вървя безболезнено и да се справям с всички трудности. Нервната ми система беше много разбита, сега мога да се усмихвам, да разговарям, дори и да пея. Това не е предварително уговорено интервю и няма сценарии. Много ми се искаше и аз да направя едно интервю за да покажа на хората с думи, да докажа, на тези които страдат, че трябва непременно да се запознаят с Егологията, защото това е тяхното бъдеще, тяхното здраве. Не бих лъгала, никога до този миг изправена пред вас и пред хората не бих могла да кажа, че мога да излъжа. Това, което казах е от душа и сърце и от това, че съм получила много доброта посещавайки този кабинет. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009