НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце дископатия кръвно бучка здравословни проблеми главоболие депресия успокоение сън артроза бъбреци кръст опорно-двигателен апарат високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Самия организъм ми се успокои”

 
Свързани проблеми: епилепсия успокоение
 
Казвам се казвам се Аничка Вълкова от гр. Видин. Посещавам кабинета за 34 път. В кабинета ме доведоха много здравословни и семейни проблеми. Най-вече здравословните ми проблеми. Страдам от епилепсия – припадъци. Била съм на 12 години, когато съм се разболяла. В епикризата пише епилепсия с неизяснена етиология. Употребявам лекарства, лежала съм в болница в София. Лекарствата ги употребявам непрекъснато. Ходя редовно на ЕЕГ, на скенер. На предпоследното ЕЕГ, на което отидох през август месец се оказа, че има данни за огнище в ляво. Винаги го е показвало. И онзи ден направих ЕЕГ отново и пишеше, че данни за огнище не се отчитат. Няма такова нещо. Това е документирано. Аз се чувствам много добре и съм много по-спокойна. Самия организъм ми се успокои. Гледам по друг начин на нещата, мисля по-мъдро, не се ядосвам за глупости. Преди самият Синдром ме е карал да мисля по онзи начин. Дископатия имах и тя се оправи.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009