НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст депресия главоболие бучка кръвно здравословни проблеми артроза дископатия сън високо кръвно бъбреци успокоение опорно-двигателен апарат сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Имам тежко заболяване от 30 години”

 
Свързани проблеми: успокоение кожен проблем
 
Казвам се Надежда Велизарова от София. Посещавам кабинета от 4 години. Имах семейни, здравословни проблеми. Имам тежко заболяване от 30 години – кожно заболяване. Процеса се овладява. Същевременно има и голямо подобрение в семейните ни взаимоотношения. За Егологията е велика наука. Прави ни по-добри, по-чисти, по-нормални. Благодарение на Вашата помощ сами можем да си помогнем по този начин. На тези, които не вярват бих им казала да вярват, че има помощ, има истина във всичко това. В никакъв случай не бих лъгала, не бих подвела близки или хората. Благодаря Ви от сърце.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009