НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза депресия кръст успокоение сън високо кръвно дископатия опорно-двигателен апарат бучка бъбреци сърце кръвно здравословни проблеми главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Дойдох тук с два стеснени кръвоносни съда”

 
Свързани проблеми: стеснени кръвоносни съда
 
Казвам се Иван Николов от Ямбол. Идвам за 11 път. Доведе ме най-вече благородството на Димитър Захариев, след като прочетох и се запознах с Неговата ценна работа, която той върши за здравето на хората аз дойдох тук с два стеснени кръвоносни съда 75% и единият беше запушен. Сега се чувствам напълно добре. В момента даже чувствам как кръвта ми по цялото тяло се движи. Много съм Ви благодарен г-н Захариев. Всичко това е доказано медицински. Преди нямах кураж да живея, сега е различно. От сърце ще кажа на тези, които не вярват да дойдат тук да се уверят – тази наука е божествена. Аз сега влизам и правя интервюто без да съм подготвен. Това е честния човек – истинският. Всички трябва да му вярват – не е задължително, но трябва да го разберат. Аз не съм поет, не мога да съчинявам нещата, но от сърце казвам всичко.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009