НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци сърце депресия кръвно високо кръвно опорно-двигателен апарат сън бучка кръст успокоение артроза главоболие здравословни проблеми дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Нямам вече кисти”

 
Свързани проблеми: кисти
 
Казвам се Катерина Илиева от София и идвам за втора година вече при г-н Захариев. Не бях добре здравословно – имах кисти на яйчниците, с нервите не бях добре. Нямам вече кисти, защото ходих на лекар и ми казаха, че ги няма. Сега се чувствам много по-добро емоционално. И близките ми са по-добре. Чувствам се жизнена. В семейството ми сме много по-спокойни, повече се разбираме със съпруга ми, децата. На тези, които не разбират Егологията и смятат, че това споделено е насила бих казала, че съм по-собствено желание тук и Егологията много ми помогна, не само на мен, а и на всички в моето семейство. Не бих лъгала за здравето си, не може никой да ме принуди.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009