НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно бъбреци опорно-двигателен апарат бучка депресия дископатия сън кръст кръвно здравословни проблеми главоболие артроза успокоение сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Единия яйчник е съвсем нормален, а другия се изчиства”

 
 
Казвам се Ирена Дончева Челивиева. Посещавам кабинета от близо година (от миналия февруари месец) и съм страшно доволна. Имах една киста, която беше много голяма, казаха ми, че е за операция. Другият ми яйчник също беше кистозен. Половин година след като посещавах кабинет Егология, отидох на гинеколог и след прегледа ми казаха, че единия яйчник е съвсем нормален, а другия се изчиства. Кистата е намаляла и изтича – вече не е за операция. Аз сама вече усещам, че се чувствам много по-добре, по-жизнена съм. Преди не можех да ходя, влачех си краката. Имах главоболие, което се появяваше преди, след и по време на месечният ми цикъл. То много ме притесняваше и тормозеше – сега отшумява. Това са реални резултати, не са измислица. Имах и голямо напрежение, което вътрешно ме тормозеше, и не ме отпускаше – постоянно бях напрегната и изнервена. Сега пак го има, но не е така както беше преди. Всички тези положителни промени са в резултат от игнорирането на СЕС. Голямата ми дъщеря, която също посещаваше г-н Захариев, имаше голямо петно на тила си. Държеше се дръпнато с всички, не беше много общителна и не се знаеше защо. Често ме ядосваше. Бяхме дистанцирани една от друга, все се получаваше конфликт между нас. Тя е на 13 години – имаше и проблеми с растежа. Но откакто посещаваме кабинета – порасна с около 6см. за година, а преди растеше най-много с 2-3см. на година. Това е реален резултат и винаги мога да го потвърдя пред всеки. Да сте жив и здрав г-н Захариев. Мисля, че без Вас ние не можем да си помогнем, а щом не можем сами да си помогнем, то бъдещото ни спокойствие и здраве е в ръцете на Егологията. Хубаво щеше да е да има повече хора като Вас, г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009