НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие кръвно опорно-двигателен апарат артроза сън здравословни проблеми високо кръвно депресия успокоение кръст бучка бъбреци сърце дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Днес ми е за 7 път и се чувствам много добре”

 
Свързани проблеми: успокоение безсъние
 
Изпаднах в едно такова състояние – подтиснатост, безсъние, плачех дори без причина, имах чувството, че съм в някакъв бяс. Аз събирам и границите на кръвното. Няколко месеца ми беше много трудно. Тогава гледах предаването на г-н Захариев и си поръчах материалите, посетих кабинета. Днес ми Казвам се Светланка Топалова от Кърджали. е за 7 път и се чувствам много добре – може и още, но сравнение с което бях съм много добре. Кръвното ми от 1995г. ми е така и събирам границите, а сега ми е почти стабилно. На тези, които не разбират Егологията и мислят, че това е манипулирано и насилствено бих казала, като знам аз какъв човек съм по характер и въпрос не може да става за лъжа и манипулация. Тези хора трябва да се проверят за петното. Много Ви благодаря г-н Захариев, желая Ви здраве и лично щастие.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009