НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат кръвно високо кръвно сърце здравословни проблеми кръст бучка главоболие депресия дископатия бъбреци сън успокоение артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Нямам болки - клякам спокойно, движа се нормално.”

Казвам се Златка Георгиева Петкова от гр. Царево. Аз гледах предаването на г-н Захариев по телевизията, слушах хората, които задаваха въпроси, които бяха доволни. Аз бях много зле – с дископатия, с ревматоиден артрит – доказан. Коленете ми бяха много подути, с големи оттоци и не можех да клякам, с болки вървях, до тоалетна не можех да ходя – много бях зле. И април месец решихме и дойдохме с мъжа ми, защото и той не беше добре. При съпруга ми има много добри резултати. Аз също бях с високо кръвно – 160. Но сега се нормализира и се чувствам добре. Няма ги и оттоците. Нямам болки - клякам спокойно, движа се нормално. Правим си тестове. Това е истинско. Егологията има перспектива. Просто трябва да се дойде да се види и да се вярва в нея. Аз не бих лъгала. Аз съм много доволна и много Ви благодаря г-н Захариев бъдете жив и здрав.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009