НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно успокоение опорно-двигателен апарат бучка главоболие бъбреци кръст артроза здравословни проблеми сън сърце високо кръвно депресия дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“И от тогава до днес лекарства не съм взимал”

 
Свързани проблеми: успокоение кръвно
 
Казвам се Петко Кирияков Петков от гр. Царево. Аз прекарах инфаркт и инсулт. В продължение на 6 години ходя като пиян – нещо като ненормален. Дойдох при г-н Захариев през месец април. Май месец купих лекарства, който ми ги изписа лекаря. И от тогава до днес лекарства не съм взимал. Благодаря Ви много г-н Захариев. Бягам, скачам, движа се нормално, имам мерак за работа. Кръвното ми се нормализира като на момче. Не се ядосвам. Тук няма никаква манипулация – тези, които не вярват да дойдат тук да разберат каква е истината.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009