НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия опорно-двигателен апарат здравословни проблеми високо кръвно артроза успокоение депресия сърце бучка бъбреци главоболие кръвно кръст сън
 
Размер на шрифта: - +

“Имам много проблеми, но някои от тях се оправиха”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Славка Александрова Събева от гр. Плевен. Много отдавна следя предаването на г-н Захариев, първо по телевизия “Ден” след това в “Демо” и сега в “Скат” и винаги ги гледам. Запозната съм с материалите и материята. Това, което е публикувано съм изчела много пъти. Имам много проблеми, но някои от тях се оправиха. Заболявания и семейни проблеми имам доста. Единствено аз идвам и предавам ресурс на останалите членове от семейството ми. Казвам това което чувствам. Като излизам от кабинета виждам, че нещата вървят добре и в положителна насока. Благодаря Ви г-н Захариев да сте жив и здрав да помагате на всички.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009