НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно главоболие здравословни проблеми дископатия кръвно кръст сърце артроза бъбреци опорно-двигателен апарат успокоение депресия сън бучка
 
Размер на шрифта: - +

“Едно мое посещение тук ме кара да се чувствам спокойна”

 
 
Казвам се Валентина от Казанлък и при г-н Захариев идвам вече за 4 път. След третият ми контакт започнаха да излизат петна по ръцете ми. Започнаха да излизат като една почти незабележима точка, после започва болка и става тъмни черни петна. Не са удряни. Чувствам се напрегната преди да ми излязат петната. Това не са петна от травма. Изведнъж излязоха. В магии и мистериозни истории вярвам до толкова до колкото нещо странно ми се случи. Възможно е тези петна да са визуализираната магия. Разбирам материята “Егология” запозната съм с нея. Аз ако не вярвах в нея нямаше да дойда. Това не е измислено. Истината е тази, че най-напред това, което ме заинтригува във предаването по телевизията, когато гледах. И така с мъжа ми го обсъдихме и решихме, че тези неща не могат да бъдат толкова случайни. Той съпруга ми ме накара да дойдем в кабинета. При него го няма характерния белег. Докато при мен го има и действително се отразява. Едно мое посещение тук ме кара да се чувствам спокойна. Идвам с голямо желание, защото след това ми олеква. Излизат ми и петна на списанието. Също мога да кажа и за неутрализаторите – когато се чувствам напрегната просто тичам в банята за да изкъпя. Олеква ми, напрежението изчезва. Аз имам проблеми със съня, но като се изкъпя с неутрализаторите все едно някаква раница е паднала от гърба ми – това е самата истина. Абсолютно истински са нещата тук.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009