НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци кръст успокоение сърце главоболие опорно-двигателен апарат кръвно сън депресия здравословни проблеми дископатия високо кръвно артроза бучка
 
Размер на шрифта: - +

“След първото и посещение – тя не знае какво е главоболие”

 
Свързани проблеми: главоболие артрит колене стави
 
Идвам за трети път в кабинета. Резултатите досега са много добри при съпругата ми. Тя е на 58 години, бивша учителка, сега пенсионерка. От 30 години я измъчваше страхотно главоболие, в последно време има артрит, болки в коляното, в ставите. Сега, трети месец след първото и посещение – тя не знае какво е главоболие. Съвсем добре е. Коляното и мина още на първия контакт, след като си тръгнахме от кабинета. Артрита вече не я боли. Подуванията и намаляха, и то само от едно посещение. Това, което г-н Захариев прави е много полезно, и за отделния човек и за семейството. Егологията има бъдеще, защото с ликвидирането на СЕС нещата се оправят.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009