НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце кръст високо кръвно бъбреци главоболие успокоение артроза дископатия депресия сън бучка здравословни проблеми опорно-двигателен апарат кръвно
 
Размер на шрифта: - +

"След първото посещение на кабинета, не съм употребила лекарства…"

В кабинета ме доведоха многото болести, неприятности, лошотии и неразбирателства в къщи. За г-н Захариев разбрах от познати, които са идвали при него. Те ми донесоха и книгата. Изгледах и едно предаване по тв “Демо” и на следващия ден посетихме кабинета на г-н Захариев. Проблема беше голям, защото аз имах доста хронични заболявания. Имам язва на стомаха, на дванадесетопръстника, стеноза на пилора, недостатъчно оросяване на сърцето. Бях минала от 2 на 4 лексотана, 2 антистенокардина, нитроглицерин, диазепам, за да мога да спя. Но да ви кажа, че още след първото посещение на кабинета, аз не съм употребила лекарства. Вече спя нормално, даже прекалено, ако си сложа ръката на книгата или гледам касетките (аз си записвам всички предавания, които гледам). Гледам ги, когато имам време и ме разтоварват страшно много. Просто стават чудеса. Науката на Димитър Захариев – Егология има бъдеще! Защото тя помага да сме здрави и спокойни.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009