НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия артроза успокоение сърце кръвно опорно-двигателен апарат бучка високо кръвно здравословни проблеми главоболие бъбреци сън кръст дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Като излезем от този кабинет чувстваме, че все едно хвърчим”

Казвам се Виктория Давидиян от гр. Пловдив. Посещавам кабинета от 2 години. Първо бях на индиректен контакт, защото претърпях 2 операции на злокачествен тумор на дебелото черво. Сега от една година всеки месец не пропускам да идвам, защото се чувствам много добре. Не съм падала духом благодарение на кабинет “Егология”. Главоболието ми изчезна, а беше много неприятно защото бях с постоянно главоболие. Сега и нервите ми се успокоиха, бях много нервна, просто не можеха да ме търпят в къщи. И съпруга ми много добре се чувства. Не спеше и всяка вечер с таблетки си помагаше за да може да заспи. И кръвното му се нормализира. Изобщо много добре се чувстваме от посещенията ни тук. На тези, които не ни вярват и мислят, че това е манипулация бих казала, че не е никаква манипулация – всеки идва доброволно, защото се чувства добре. Като излезем от този кабинет чувстваме, че все едно хвърчим, а не вървим. Също имах и ставни заболявания. Целия гръбнак ми е ошипен, но вече нямам никаква болка, въртя си главата нормално. И коляното – аз не можех да се качвам на стол или на стъпало – сега всичко се нормализира. Е какво да кажа – по-хубаво от това човек да се чувства здрав и добре с нервите. И никъде тумор не могат да ми намерят, а беше злокачествен, на ехограф и скенер ме гледаха, но никъде нямам. Много Ви благодаря г-н Захариев, от сърце Ви желая много здраве. Нямам думи да изкажа благодарността си. Много Ви благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009