НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат дископатия високо кръвно кръст успокоение сърце бучка артроза депресия кръвно сън бъбреци главоболие здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

”Нямам думи да изразя благодарността си”

 
Свързани проблеми: безсъние артроза успокоение
 
Казвам се Троянка Василева от Самоков. Проблемите са ми в безсъние в следствие на много емоционално напрежение и болки в ставите – артрозни изкривявания. Общо безпокойство. Идвам за 5 път и съм много доволна. Желая всичко най-хубаво на г-н Захариев и нека повече хора да има с много подкрепа. Нямам думи да изразя мнението си и това че съм доволна изключително много. За манипулация и дума не може да става тук. Гледам предаванията, когато имам възможност – няма никакъв натиск, никаква манипулация. От сърце желая да има повече хора, които да подкрепят дейността на г-н Захариев. Много съм доволна.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009