НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие кръст сърце здравословни проблеми бучка дископатия депресия артроза опорно-двигателен апарат кръвно високо кръвно успокоение сън бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Поникна ми коса”

 
Свързани проблеми: косопад
 
Казвам се Николина Борисова и идвам за 4 път. При г-н Захариев. Тук ме доведоха доста болежки. Имах проблеми в лявата част на корема и имах косопад още от детство – поникна ми коса. Беше опадала като дете и сега ми поникна. Още при първото ми посещение започна да ми пониква коса и сега петното почти се закрива. Появи ми се една бучка в деня когато трябваше да посетя кабинета колкото лешник, след посещението ми до вечерта спадна. Чувствам се много добре. нервите ми бяха разбити от ситуацията в която бях изпаднала, а сега се чувствам много добре. Искам да кажа на всички, които не вярват да заповядат, да се запознаят с материята “Егология”, която има голямо бъдеще и много помага. Искам да Ви благодаря г-н Захариев. Не бих лъгала, никога човек не може да излъже за нещо такова – казвам истината. Аз се чувствам превъзходно, косата ми е на главата, болежките ги няма, спя спокойно. Искам да помоля всички хора, които не вярват да се запознаят с материята и да заповядат. Благодаря Ви г-н Захариев бъдете жив и здрав.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009