НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат високо кръвно здравословни проблеми сън кръвно бъбреци депресия успокоение бучка артроза кръст сърце дископатия главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Преди си влачех краката, дископатията ми е от 30 години”

 
Свързани проблеми: дископатия
 
Казвам се Иванка Колаксъзева от област Пловдивска. Идвам при г-н Димитър Захариев след като го гледах много време по телевизия “Скат” и реших, че трябва да дойда и аз, за да видя това нещо, което го чувствам. След третото ми посещение съм много доволна и тези болки, които имах ги няма. Егологията е голяма работа. Аз имам дископатия и гръдна жаба – не ми достига кислорода. Сега мога да вървя, а преди си влачех краката, дископатията ми е от 30 години. На скептиците искам да кажа, че трябва да вярват в Егологията и който иска да дойде, да разбере и да се увери, да се запознае с материята. Аз се запознах с материята преди да дойда.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009