НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно здравословни проблеми артроза кръст опорно-двигателен апарат депресия успокоение високо кръвно сърце бъбреци главоболие дископатия бучка сън
 
Размер на шрифта: - +

“В момента гледам без очила и започнах да чета без очила”

 
Свързани проблеми: далекогледство
 
Казвам се Мария Манолова Танева от гр. Стара Загора. За г-н Захариев зная от 2000 г. и почти една година бях на индиректна помощ и след това през 2001г. започнах на директен контакт. Много съм доволна както и цялото ми семейство също. Имах проблеми със зрението, бях с 2 диоптъра и половина за далеч с очила – очилата се премахнаха и в момента гледам без очила и започнах да чета без очила. Кръвното ми също се подобри – поддържа се една постоянна граница. Бях прекъснала за известно време и бях само на помощните материали и на предаванията и някак си изведнъж се влоши положението ми. И кръвното ми започна да играе и получих една бъбречна криза. От 1989 година съм с камъни в жлъчката и имах големи проблеми с нея. Сега идвам от лекар, ходих на изследвания и лекаря не може да ми се нарадва и няма думи на резултатите, които имам от изследванията. Бъбреците се изчистиха напълно и съм много щастлива и доволна. Благодаря Ви г-н Захариев. Аз съм на 66 години. Не бих лъгала. Бъдете жив и здрав г-н Захариев и всичко добро Ви желая.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009