НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст депресия сърце артроза сън бучка опорно-двигателен апарат здравословни проблеми дископатия кръвно високо кръвно бъбреци успокоение главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Чувствах необходимост да идвам”

Казвам се Софка Колева от Хасково. Имах куп болести – хемороиди, сърце, гуша, базедова болест, стомах, яйчници, имах проблеми с много неща, главоболие и всичко беше рухнало в семейството ми буквално – разводи…ами СЕС това го разбрах след като срещнах г-н Захариев. Хемороидите ми са от последното ми раждане – вече 25 години. Посещавам кабинета от 3 години и 2 месеца вече. Всеки месец идвам, дори и по два пъти в месеца съм идвала, засичала съм всичко. Чувствах необходимост да идвам, мислех, че ако не дойда ще се разруши всичко отново. Вътрешно чувствам, че трябва да дойда, чувствам потребност, а не като наложено правило да идвам. Никой не може да ме накара да идвам насила. Въобще не мога да допусна, че може тук да се допусне насилствено или платено, защото това, което аз съм се уверила никой не е в състояние да ме увери. Кой каквото иска да ми говори – за мен това е Егологията – истинската наука. Искам да кажа, че дори и кученцето ми се оправи. Бяхме го водили на лекар и ми бяха казали край – едно пинчерче мъничко, не може да живее повече това животинче, просто си отива. С неутрализаторите започнах и с него всичко е вред. Много благодаря за всичко сторено от Вас. И майка ми и баща ми и всички са на крак и пъргави изобщо никакви болки нямат. Най-редовно си ги тестувам и тях не съм ги изоставила нито месец. Благодаря Ви живи и здрави бъдете г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009