НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно бучка депресия сърце кръст здравословни проблеми успокоение дископатия бъбреци главоболие опорно-двигателен апарат сън високо кръвно артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Съня ми е нормален”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Панка Канева от Хасково на 49 години съм. Посещавам кабинета от февруари 2003г. и съм много доволна. В кабинета дойдох с доста здравословни и лични проблеми. И слава Богу благодарение на Вас г-н Захариев нещата потръгнаха и се надявам, че още по-добре ще вървят. На тези, които смятат, че това е манипулирано бих казала, че няма нищо подобно и всичко е нормално, няма лъжи и измами, не знам какво друго да кажа. Всеки, който иска да дойде и да посети кабинета за да се убеди в това. Аз бях много неспокойна, много нервна с много “токсични” мисли. И слава богу от второто идване усетих, че нещата тръгват добре и чакам с нетърпение да дойде момента да посетя кабинета. Нещата са съвсем други сега. Съня ми е нормален, а това беше голям проблем за мен. Предаването го чакам с нетърпение всеки път. Дано хората осъзнаят, че има такава наука “Егология”, която е много точна.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009