НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза успокоение опорно-двигателен апарат депресия сърце главоболие сън дископатия кръст кръвно бъбреци високо кръвно здравословни проблеми бучка
 
Размер на шрифта: - +

“Тях просто ги няма – нито едното нито другото”

 
Свързани проблеми: камъни в бъбреци успокоение
 
Казвам се Николинка Неткова Цекова от гр. Видин. Започнах да посещавам кабинета януари 2002г. Думите са малко да кажа на всички как се решават проблемите чрез помощта на г-н Захариев. В левия бъбрек беше фиксиран на видеозон камък 1 см. и киста 20 милиметра, които в продължение на тези 2 години не ги лекувах с нищо по препоръка на лекарите, но просто ги следяха и нямаше изменение никакво и преди около месец и половина два минах пак на ехограф и тях просто ги няма – нито едното нито другото. Имах и семейни проблеми, невървеж. Предавам ресурс и на моите родители – чувстват се добре. Не са първа младост, но пък се чувстват жизнени. Не изброими са промените в положителна посока в нашето семейство. Просто нямам думи. Смятам, че никой не може да си позволи да застане пред камерата и да лъже за такова нещо. Тук всичко е нормално и реално – много точно, много чисто. Помогнахте ми – това искам да кажа. Малко са думите в речника за да се отблагодаря и да кажа колко много значите за нас, за мен, за нашето семейство. Благодаря Ви, да сте жив и здрав г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009