НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия кръст кръвно бъбреци дископатия опорно-двигателен апарат артроза сън успокоение здравословни проблеми бучка главоболие високо кръвно сърце
 
Размер на шрифта: - +

"Израсна като гъбка"

 
Свързани проблеми: порастване болки в гърба гърди
 
Казвам се Даниела Христова и посещавам кабинета от четвърти септември, за него разбрах от моя приятелка. Доведе ме това, че дъщеря ми е по-дребничка за възрастта си. Изненадващо при мен беше, това че от две години имах болки в гърдите, явно беше хормонално нарушение, тъй като ходих на лекар и ми бяха изписани хормонални таблетки. Пила съм ги четири месеца, но ефект просто нямаше. Спрях всякакво лечение. От два месеца насам – болките в гърба ми спряха, а ме болеше непрекъснато през целия месец в продължение на две години. Дъщеря ми е на 5 и половина години, но е с ръста на три годишна. Порасна с близо 10см. и качи 2-3кг. за 4-5 месеца. Тя буквално израсна като гъбка за тези месеци. Сина ми е на 14 години – той расте в момента, но и при него е доста усилено. Това е самата истина. Много съм благодарна на г-н Захариев. За мен е необяснимо, но помощ има. Взела съм си помощните материали – те ми помагат да разбера Егологията. Егологията има бъдеще, и точно в този момент е много необходима.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009