НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия главоболие сърце високо кръвно успокоение здравословни проблеми бъбреци опорно-двигателен апарат кръст дископатия бучка артроза кръвно сън
 
Размер на шрифта: - +

“От както посещавам кабинета от тогава никакви таблетки не взимам”

Казвам се Недялка Шопова и съм от гр. Пловдив. Кабинета го посещаваме вече четвърта година от август месец 2000г. Дойдохме тук с много проблеми. Заедно със съпруга ми посещаваме кабинета на директен контакт сме от тогава и двамата и сме си живи и здрави благодарение на Егологията. Имахме много проблеми и здравословни и лични, почти от всякакво естество. Аз като дойдох първият път тук бях чиста развалина имах страхова невроза, имах проблеми с бъбреците, гинекологични, кожни, който ръцете ми се белеха – казаха ми, че е някаква алергия, а сега в момента нищо ми няма, не се белят и ми мина, всичко е чисто, а всичко беше белени и нацепено – тъй наречената суха екзема – така ми казаха и че е на алергична почва. Взеха ми материал и го изследваха. Имах нерводермит – по цялото тяло сърбежи. Имах схващания на прасците, главоболие, безсъние, изобщо много проблеми от здравословен характер. Всичко това вече почти е изчезнало. Няма ги сърбежите по тялото, а безсънието изчезна още първите няколко месеца, когато посетихме кабинета – от тогава никакви таблетки не взимам, а аз взимах хапчета и въпреки това по цели нощи съм бодувала. Аз имах и много бактерии в урината – урината ми вече е абсолютно чиста и това е доказано. Преди седмица правих изследвания и урината ми е абсолютно чиста. Имах болки в жлъчката и черния дроб – също правих изследвания и дроба е идеален и всичко е доказано изчистено. Висок холестерол имах това всичко се изчисти без никакви лечения, освен с една лека диета. И всичко това се дължи благодарение на помощта на г-н Захариев и помощта на Егологията. Доста неща се изчистиха. Съпруга ми заекваше, а сега вече почти не заеква, не се забелязва. Също имаше и трето ниво при него – мога да кажа, че от 7 месеца при него има коренна промяна. Аз бях отчаяна в действителност за това нещо, но сега нещата вече са съвсем в друга посока. Бизнеса въобще не вървеше, но сега вече нещата са в съвсем друга посока. На тези, които не вярват бих казала аз съм 57 години човек и никога не бих застанала някъде срещу заплащане да говоря каквото и да било ако това не подлежи на доказателства и истина. Бих казала на недоброжелателите преди всичко да си погледнат вратовете и да се замислят и да помислят какво биха могли да направят за да се изчистят и да стигнат до нашето положение, защото СЕС е нещо страшно и ако не му се обърне внимание навреме нещата вече стават много сложни и това, което го гледаме навън, това катастрофи, убийства всичко се дължи на СЕС. И ако хората малко по-сериозно погледнат на това нещо мисля, че тези неща биха се избегнали. Егологията е една велика наука и наука на бъдещето и човечеството има голяма нужда от тази наука и трябва да помагаме за нейното развитие. Нека да се замислят и да си погледнат вратовете – да дойдат за да получат помощта, която трябва.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009