НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст успокоение артроза кръвно здравословни проблеми сън депресия високо кръвно сърце бъбреци бучка главоболие дископатия опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“На мъжа ми на главата му пораснаха косми, а почти нямаше коса, темето му беше голо”

 
Свързани проблеми: косопад дископатия
 
Казваме се Спаска и Никола Николови от София. Гледахме половин година и повече предаването на г-н Захариев по телевизията. Взехме си материалите, запознахме се с материята и дойдохме миналия месец тук за първи път. Имах дископатия от около 1 година. С излизането ми от кабинета си тръгнах, ходих си на село и до сега не се изморявам, ходя си, нямам болки. От тук си отидохме на село в Габровсикият край и не мина и седмица и забелязах, че на мъжа ми на главата му пораснаха косми. Почти нямаше коса, темето му беше голо. Порасна му косата за 1 седмица. Като се прибрахме от там аз дойдох в кабинета за да взема тест за моя съседка, която се е превила на две от коксартроза. И дойдох и прочетох за видовете помощи от Вас и за косопада. Аз преди въобще нямах вежди, космите ми бяха окапали отдавна и като се прибрах в къщи ми бяха покарали. И сега идвам за 2 път при Вас и пак ще идваме. Много сме Ви благодарни. Можем да благодарим на Вас за всичко това, което създавате за народа. Има полза от Егологията и смятам, че ще успее.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009