НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци артроза опорно-двигателен апарат здравословни проблеми кръвно депресия сън дископатия бучка главоболие успокоение кръст сърце високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Месец и половина хапче за кръвно само един път съм пил”

 
Свързани проблеми: кръвно подагра
 
Казвам се Димитър Борисов Георгиев от гр. Кресна. Идвам за трети път. В кабинета ме доведоха здравословните проблеми. Имах високо кръвно. След гледане по телевизията на предаването на г-н Захариев и добрите резултати на хората реших да посетя кабинета. Повярвах на г-н Захариев и тази вярва ме доведе тук. Чувствам се много добре. Общото състояние ми се подобри. Аз имам подагра от 12 години. Преди пиех противовъзпалителни хапчета по 2-3 пъти в месеца. Строга диета да пазя. След посещението при тук пак си спазвах диетата, но в общи линии съм много по-добре, а и не съм толкова стриктен в диета. Нещата с кръвното. С хапчета поддържах долна граница 90-95, а сега от както посещавам кабинета в срока месец, месец и половина хапче за кръвно само един път съм пил, иначе долната ми граница ми е 90. На тези които не ми вярват нека да гледат предаването, то е достатъчно хората да повярват и да си поръчат материалите, да прочетат за какво става въпрос, да разберат и да видят за какво става въпрос. След първото посещение те ще са убедени, че помощта идва веднага. Благодаря, живи и здрави г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009