НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце успокоение бучка бъбреци здравословни проблеми артроза главоболие опорно-двигателен апарат дископатия депресия кръст сън високо кръвно кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Чувствам се нов човек”

Казвам се Антоанета Толева от Плевенско. Идвам за трети път. Върнах се преди 4 месеца от чужбина с чувство на страхотна умора и целия организъм отпуснат – разнебитен с една дума. Започвам от начало с изтръпване на половината на левия крак, разширени вени, хемороиди – всяка сутрин се пълнеше тоалетната с кръв. Преди година, идвайки си отпуска, лежах във Втора градска със прегъната жлъчка и установено 6мм камъче в левия бъбрек. Преди да дойда втория път тук, се чувствам пак уморена, отпаднала, много лесно се уморявах и реших да отида сутринта на лекар, за да видя какво ми е състоянието, защото аз бях доста уплашена и не исках да се отреже жлъчката. Когато ме прегледа лекаря – държа ме повече от половин час обръщайки ме наляво, надясно, дишай – издишай и ме пита какви оплаквания имам, казах му прегъната жлъчка и той ми каза, че няма такова нещо – нито прегъната жлъчка, вижда се само мъничко мястото , където е било камъчето – кога е излязло, къде е това камъче така и не съм разбрала. Не съм усетила. Но всичко е чисто. От там дископатията. Когато правих тестовете не знам, реакцията може би е такава, но почувствах, че се възобновиха и мигрената, и дископатията. Имах едно такова чувство, когато правих теста, че някой от пръстите на краката ми дърпа вените, жилите от кръста надолу. И това замина – просто се чувствам нов човек и чувствам нуждата кога трябва да дойда – да се заредя отново. Връщайки се в къщи, имах такава енергия, че обръщах къщата на наопаки от чистене. Благодаря Ви от душа и сърце – златни ръце имате. Дай Боже дълги години да помагате на хората. Виждам във Вашите очи, ръце и сърце колко много искате да разбере този народ Егологията. Много е труден българина, като Тома неверния – трябва да се сблъска за да повярва. Вярвайте мили хора, силата е голяма – повярвайте, заповядайте – разберете колко много ще се обнови целия организъм. Това е, г-н Захариев го казва -Егологията е нова наука, тя трябва да прогресира, защото бъдещето е в нея, полезна е. Повярвайте, елате и ще намерите силата. Не бих лъгала за нищо на света – аз 10 години съм пяла в църква в Габрово – света Тройца и не бих посмяла, с това не може да се лъже в никакъв случай. Аз Ви благодаря г-н Захариев от душа и сърце, бъдете жив и здрав.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009