НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно сън депресия дископатия успокоение опорно-двигателен апарат високо кръвно главоболие бъбреци кръст бучка здравословни проблеми сърце артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Диоптрите ми намаляха”

 
Свързани проблеми: късогледство
 
Казвам се Пенка Илиева и съм от гр. Бяла Слатина. Идвам от 3 години и няколко месеца. Благотворното влияние на Егологията ме накара да идвам толкова дълго и ще продължавам да идвам. Вече има и явни резултати - при мен специално, членовете на моето семейство също са усетили много добри неща. Страдам от късогледство от 12 годишна, сега съм на 35 години и диоптрите ми намаляха с близо цял диоптър. Наскоро ми се наложи да си направя преглед при офталмолог, за да си сменя лещите, защото бяха дефектирали. Преди това носих известно време очила докато отида на прегледа и усещах, че с тях не се чувствам добре и имам страшно главоболие и си казах, че може би диоптрите са ми намалели и затова. И наистина като отидох на преглед в гр. Плевен, се установи именно това, че с цял диоптър са ми намалели. Също така имах и астигматизъм и лекарката каза, че нямам нужда от такава корекция – изчезнало е. Аз съм съвсем нормален човек, с висше образование съм – учителка съм и смея да твърдя, че човек няма право да изказва мнение относно Егологията след като не се е докоснал до нея и не я е разбрал. Няма право. Тук може човек да усети най-благотворни и положителни неща и няма право да дава никакво мнение относно Егологията, след като не е запознат с материята, след като не е видял човека Димитър Захариев и не се е докоснал до тази материя. Всеки има право да дава мнение за всеки, но дали е обективно, дали е истинското, човек докосвайки се до Егологията ще усети всичко положително. Благодаря Ви за всичко, което правите за нас.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009