НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза здравословни проблеми успокоение дископатия високо кръвно депресия кръвно бучка бъбреци главоболие сърце сън кръст опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Ръцете ми се оправиха”

 
Свързани проблеми: артрит
 
Казвам се Павлина Георгиева Игнатова от с. Славяни Ловешка област. На 55 г. съм и страдам от дълго време от артрит – изкривяване на ръцете имах. Още от втория път ми се изправиха ръцете – това за около 60 дни. Имах силни деформации на пръстите. Следя предаването от май месец и реших да посетя кабинета. Получих материалите, запознах се с материята, тествахме се, излязоха ни белезите и посетихме кабинета. Сега идвам за трети път, а преди това няколко месеца бях на тестове. И ето резултата – ръцете ми се оправиха. Много съм доволна и ще продължавам да идвам. Разбира се, че ми бяха криви ръцете – аз съм на 55 г. не бих лъгала. Благодаря Ви г-н Захариев. Не можех да ги сгъвам, аз изпусках предмети. Нямам никакви проблеми. Благодаря Ви много.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009