НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно бучка дископатия кръст артроза успокоение здравословни проблеми сън сърце главоболие опорно-двигателен апарат депресия кръвно бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Излязохме от кабинета и тя направи си тръгна като напълно здрав човек”

 
Свързани проблеми: опорно-двигателен апарат
 
Казвам се Генка Атанасова Йорданова от Трудовец. Посещавам кабинета от няколко дни. Тогава ме влачеха и стенех от болки. Щом дойдох тук си тръгнах – дори не усетих, че си ходя нормално. Нищо не ме болеше. Аз съм й съседка. Излязохме от кабинета и тя направи си тръгна като напълно здрав човек. Тя пищеше от болки в събота. Така един месец съм така. Бях насрочена за операция. Бяха ме натровили с най-различни хапчета и нямаше полза. И болки, и никакво спане. Как дойдох тук ми мина и си ходя нормално. Забравих за болките. На тези, които не вярват бих казала – който не вярва да провери. Вярваме и идваме. Аз съм много доволна. Бях за операция. Аз не исках операция. Аз имам и анемия, жлъчката ми е болна, щитовидната ми жлеза не е добре. Мъжът ми и той има дископатия, а сега е на работа в София и каза, че си работи и не го боли ръката.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009