НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка успокоение здравословни проблеми високо кръвно кръст опорно-двигателен апарат сън сърце бъбреци артроза депресия кръвно дископатия главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“След 1-2 месеца косопада ми спря окончателно”

 
Свързани проблеми: косопад
 
Казвам се Атанаска Стефанова от гр. Плевен. Посещавам кабинета за 7 път. От 4-то ниво съм с много заболявания. Но най-бързо получих облекчение с косопада. Косопада ми не е отдавна, но ми беше много силно. Още при първото си посещение си взех шампоан. Преди това съм ползвала някои средства, но нямах полза. И много бързо дойде ефекта - след 1-2 месец косопада ми спря окончателно. На тези, които не ми вярват трябва да повярват. С последователността да гледат предаванията и да се запознаят с материалите и така сами ще дойдат до убеждението, че Егологията помага. Аз съм на 60 години. Не биха ме накарали да лъжа. Аз съм на стабилна възраст, имам деца, внуци, хора ме познават. Бъдете жив и здрав г-н Захариев да помагате.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009