НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение артроза здравословни проблеми опорно-двигателен апарат кръст депресия главоболие бучка дископатия кръвно високо кръвно сън бъбреци сърце
 
Размер на шрифта: - +

“За нас е голямо чудо”

 
Свързани проблеми: индиректна помощ
 
Казвам се Цветанка от Перник, а аз съм Любка също от Перник – майка и дъщеря сме. Л. – Ние посещаваме кабинета от април месец и в последствие сина ми го оперираха – получи панкреатична криза с перитонит. Взехме два теста и му направихме докато беше още в реанимация. Лекарите си свършиха работата, Но 5 дни не ми даваха никаква надежда. След 5 дни стана чудо. Взех тестовете на 2-ия ден, а на 4-тия направих теста. Смятам, че с теста се е прехвърлил ресурс, който е възстановил структурата на клетъчната маса, блокирал е възпалителния процес и е започнал да се възстановява. Аз много вярвам, че това много му е помогнало. Сега той е много по-добре. Възстановява се, раната почти заздравява. Даже вече си е в къщи. Напълно вярваме в Егологията. Това е истинско и се е случило – не си измисляме. Ц. – От 3 години съм пред телевизора – не съм Ви пропуснала, но така се случи, че мъжа ми почина и не можех да идвам. Сега от април месец започнах пак да посещавам кабинета. Имам много подобрения. Л. – дъщеря ми имаше едно топченце между гърдите и откакто посещаваме кабинета, още на 2-3 месец топчето изчезна. Няма го. Ц. – Лекарите се учудиха, че той толкова бързо се възстанови. И много сме благодарни и на лекарите, но ми се струва, че тестовете му помогнаха много. Много бързо се възстанови. За нас е голямо чудо. На много хора съм казала и винаги когато съм говорила с някого съм казвала – имате ли белега, само при г-н Захариев. Имам много неща, които ми се подобриха. Аз не спях по цяла нощ и се въртях – сега вече е по друго. Л. – Аз също искам да кажа, че съм много благодарна, защото съм диабет, на инсулин и откакто започнах да идвам тук започна да ми пада захарта и се балансират стойностите. Благодарим.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009